– Ons Maatwerk –

Plezier, betrokkenheid en verbinding zijn onze kernwaarden waarmee we bij Sportmomentje werken! Onze activiteiten zijn daarom breed toegankelijk voor iedereen en wij denken altijd in mogelijkheden als we voor jullie aan de slag gaan. Sportmomentje biedt ook (meerdaagse) programma’s op maat.  Met ons maatwerk kunnen we programma’s opzetten om aansluiting te vinden bij het doel en de deelnemers met elkaar laten verbinden.

 

Zie hieronder een greep uit ons reeds uitgevoerde maatwerk. Wij kijken graag met jullie mee naar de sportieve mogelijkheden gebaseerd op onze hoogstaande kennis over sport. Dus neem contact met ons op en leg je specifieke wens bij ons neer.

Extra informatie:


IMG_5160

Traineeships

Plato zei het al eens “You can discover more about a person in an hour of play than in a year of conversation”. Hiermee wordt bedoeld dat gedrag meer zegt dan een gesprek. Binnen onze Traineeships bieden we de mogelijkheid om bepaald gedrag uit te lokken in de opzet van onze (sport)programma’s. Met de uitkomst hiervan kunnen zowel ontwikkelings- als selectiecriteria onderzocht worden. Wil je weten hoe je inzicht in jouw trainees en potentieel midden en hoger management kunt krijgen? Sportmomentje kijkt graag mee om hier een passend programma voor te ontwikkelen die aansluiten bij de doelen van de aanvraag.

Lessenreeksen

Is er een wens voor een sportprogramma met meer verdieping dan ontwerpen we bij Sportmomentje lessenreeksen om de deelnemers meer uitdaging te bieden en het vaardigheidsniveau te verbeteren. Daarbij maken we gebruik van ons uitgebreide aanbod aan sportieve activiteiten en onze gevarieerde team met hoogstaande kennis. Op deze wijze waarborgen we de brede ontwikkeling en vergroten we de vaardigheden op allerlei gebieden. De vitaliteitsprogramma’s van Sportmomentje met een divers sport- en activiteitenprogramma worden ontworpen om interventies te realiseren op de langetermijn. Op plezierige wijze worden deze programma’s ingestoken om de intrisieke motivatie te dienen met beweging en persoonlijke ontwikkeling als resultaat.

Indoor - bootcamp - 2
12916a25-81d4-4b60-a28d-915fbf555cdc

Kennismakingsdagen

Onze kennismakingsprogramma’s zijn erop gericht dat mensen elkaar beter leren kennen en hun plek vinden in de groep. Is de groep relatief nieuw of zijn er klassen of teams samengevoegd? Dan is een kennismakingsles een ideaal programma voor de aanvraag. Met onze kennismakingsprogramma’s brengen we iedereen met elkaar in verbinding. Hierbinnen is het uiteraard van belang om rekening te houden met de fysieke en cognitieve mogelijkheden van de groep en het doel van het programma.

Ik heb een vraag

×