– Over ons –

Onze visie:

 

Plezier, betrokkenheid en verbinding zijn onze kernwaarden waarmee we bij Sportmomentje werken! We dragen dat met ons hele team uit en willen dat overbrengen op iedereen die met ons mee doet. Onze activiteiten zijn daarom breed toegankelijk voor iedereen. Wij denken altijd in mogelijkheden als we voor jullie aan de slag gaan!

Openstaande vacature(s):


Hoofdinstructeur

Sportmomentje is op zoek naar een hoofdinstructeur die minimaal een vaste weekenddag kinderfeestjes kan begeleiden. Wij organiseren een grote variëteit aan sportactiviteiten voor veel verschillende doelgroepen.
Als hoofdinstructeur denk je mee over de programmaopzet en ben je verantwoordelijk voor de aansturing van het instructeursteam. Op de dag van de activiteit ben jij het aanspreekpunt van de klant en waarborg je de kwaliteit van het sportprogramma.

Activiteitenbegeleider

Sportmomentje/Sport4kidz is op zoek naar een activiteitenbegeleider die minimaal een vaste weekenddag kinderfeestjes kan begeleiden.
Op een weekenddag zal je 2 tot 4 feestjes (4 tot 8 uur) op een dag begeleiden. Daarnaast kan je bij Sportmomentje doordeweeks flexibele uren werken op oproepbasis. Wij organiseren dan een grote variëteit aan sportactiviteiten voor veel verschillende doelgroepen.

Solliciteren is mogelijk door je cv en motivatiebrief te mailen naar info@sportmomentje.nl.

Ons team:

 

Ons team bestaat uit een mooie groep met veelzijdige en sportieve mensen. Onze instructeurs hebben zelf plezier in sport en het organiseren van sport voor andere mensen. We hebben specialisten en allrounders aan de slag. Deze mix van mensen maakt dat we zo veelzijdig zijn en oneindig veel plezier hebben in wat we doen. Zo blijven we innovatief om te kijken hoe we ons aanbod samen mogelijk kunnen maken.

Michiel Vervoort

Eigenaar

Niek Remijn

Teamleider

Alessia van Overbeeke

Afdelingsondersteuning & Hoofdinstructeur

Bas Elgersma

Hoofdinstructeur

Jimmy Chapman

Hoofdinstructeur

Katja Ketelaar

Instructeur

Ik heb een vraag

×