– Voor wie –

Sportmomentje is er voor iedereen die het leuk vind om met sport en spel aan de slag te gaan. De drijfveren voor sport en spel kunnen heel divers zijn, maar wij gaan met iedereen aan de slag om een mooie ervaring met jouw groep te realiseren.

 

We kunnen al onze sportprogramma’s op verschillende wijze insteken waardoor we voor doelgroep toegankelijk zijn. Of je nou opzoek bent naar een laagdrempelige, plezierige activiteit voor een middag of een volledig verzorgde teambuildingsdag, bij Sportmomentje is sportief gezien alles mogelijk!

Extra informatie:


Outdoor - balkenrace - 2

Onderwijs

Sportmomentje biedt speciale onderwijsprogramma’s voor diverse soort onderwijs. Van sportoriëntatielessen tot sport als middel, bij Sportmomentje kunnen we de gewenste activiteiten en programma’s bieden voor elke organisatie. Scholen kunnen bij Sportmomentje terecht voor volledige sportprogramma’s eventueel binnen een thema, doelgerichte lessenreeksen, maar ook verdieping in sportoriëntatielessen zijn bij Sportmomentje mogelijk. Daarnaast zijn er bij Sportmomentje diverse programma’s die aansluiten bij werkveldverkenning (Outdoor en Watersport), leefstijlinterventies (sportbelgeleider) of als voorbereidende stage (Evenementorganisatie) kunnen dienen. Studenten krijgen ervaringen aangereikt of worden klaargestoomd voor de volgende stap binnen hun leerproces.

Familie & vriendenuitjes

Tijdens familiedagen bieden wij veelzijdige sportieve activiteiten met heel veel fun aan. Om te zorgen dat jong en oud, veel of iets minder deelnemers goed met elkaar verbinden stemmen wij onze arrangementen daarop af. Wij verzorgen onvergetelijk dagen waar iedereen vol plezier aan kan deelnemen!

 

Liever met je vrienden op pad en wil jij eens iets anders doen dan de wekelijkse sportwedstrijd? Hebben jullie een vrijgezel in jullie midden die een dag lang in het middelpunt van de belangstelling mag staan? Bij Sportmomentje hebben we de juiste ingrediënten om deze dagen te organiseren. Uitdagend en competetief maken we deze dag tot een onvergetelijke dag vol plezier!

IMG-20220911-WA0011
20220902_162614

Zakelijke uitje

Opzoek naar een leuke activiteit om met je collega’s eens een hele dag iets anders te doen dan samen werken? Sportmomentje kan een dag vol onvergetelijke ervaringen met je collega’s organiseren. Wij gaan met jullie in gesprek over de het doel van deze dag en hoe we dat zo mooi en uitdagend mogelijk programma voor jullie kunnen verzorgen. De mogelijkheden bij Sportmomentje zijn eindeloos.

Zakelijke teambuilding

Is jullie team een goed geoliede machine of heeft jullie motor nog wat opstartproblemen door bijvoorbeeld recente wijzigingen binnen het team? Willen jullie alle neuzen weer dezelfde kant op krijgen? Met de teambuilding trainingen van Sportmomentje creëeren we met diverse activiteiten inzicht, begrip en aandacht voor elkaar. Kortom, zouden jullie een duwtje in de goede richting willen, dan ontwerpen wij van Sportmomentje graag een teambuilding dag(deel) op maat voor jullie.

20221004_143714

Ik heb een vraag

×