Zakelijk

Sportmomentje onderscheid zich door een uniek en uitgebreid aanbod van sportieve arrangementen om invulling te geven aan elk sportief bedrijfsuitje. Bij de voorbereiding van uw sportief bedrijfsuitje houden wij rekening met de wensen van alle deelnemers.

Naast de door Sportmomentje ontwikkelde sportieve arrangementen, kunt u ook kiezen uit een zeer groot aanbod van losse sport clinics. Zo combineert u onze sportactiviteiten tot uw eigen ideale sportieve evenement of sportief personeelsuitje. Is het gewenste sportarrangement of de ideale combinatie van sporten niet terug te vinden in ons aanbod? Neem dan contact met ons want: Bij Sportmomentje is sportief gezien alles mogelijk!

Sport clinics

Van boksen tot Yoga, van intensief tot bewegelijk, voor zowel jong als oud. Vanwege ons grote aanbod kunnen wij voor elke groep een sportieve activiteit organiseren. bekijk hier ons volledige aanbod

Arrangementen

De door ons aangeboden sporten zijn altijd te combineren of uit te breiden tot arrangementen voor een dag(deel). Bekijk hier ons volledige arrangementen aanbod

A tot Z

De door ons uitgekozen sportieve en flexibele locaties zijn een essentieel onderdeel voor een geslaagde activiteit. Echter uw eigen kantoor of kantooromgeving leent zich ook vaak voor leuke en uitdagende sportactiviteiten.

×