Particulieren

Opzoek naar een sportieve invulling voor het te organiseren sportieve vrijgezellenfeest, teamuitje of familiedag. Voor elke sportieve wens hebben wij een passende clinic of sportief arrangement.

We onderscheiden ons door de vele verschillende sporten die we kunnen aanbieden. Kijk daarom altijd bij onze losse sport clinics want ongetwijfeld zit er een sportieve activiteit tussen die je aanspreekt. Ook de door ons samengestelde arrangementen zijn geschikt voor particulieren gezelschappen. Mocht de gewenste sport of arrangement niet in ons aanbod voorkomen neem dan contact met ons op want: Sportmomentje gaat geen enkele sportieve uitdaging uit de weg.

Sport clinics

Van boksen tot Yoga, van intensief tot bewegelijk, voor zowel jong als oud. Vanwege ons grote aanbod kunnen wij voor elke groep een sportieve activiteit organiseren. bekijk hier ons volledige aanbod

Arrangementen

De door ons aangeboden sporten zijn altijd te combineren of uit te breiden tot arrangementen voor een dag(deel). Bekijk hier ons volledige arrangementen aanbod

A tot Z

De door ons uitgekozen sportieve en flexibele locaties zijn een essentieel onderdeel voor een geslaagde activiteit. Echter uw eigen kantoor of kantooromgeving leent zich ook vaak voor leuke en uitdagende sportactiviteiten.

×