Schaatsen

Schaatsen, een oer Hollandse sport en zeer geschikt als activiteit tijdens een sportief bedrijfsuitje. De sfeervolle ambiance op de schaatsbaan, de uitdagingen die het ijs met zich meebrengen en mogelijkheid om voor elk schaatsniveau de clinic aantrekkelijk te zorgen ervoor dat elke schaats clinic iedere keer weer een succes blijkt te zijn.

 

De clinic is zeer goed aan te passen naar de wensen en mogelijkheden van de deelnemers. Zowel beginnende schaatsers als gevorderde schaatsers kunnen hun uitdaging halen uit het gladde ijs van de Jaap Eden Schaatsbaan. De Jaap Eden schaatsbaan is bij uitstek een plek om verschillende winterse activiteiten te combineren. Sportmomentje zorgt ervoor dat alle activiteiten vloeiend verlopen en dat alles gedurende het bedrijfsuitje gladjes verloopt.

Minimaal: 8
Minimaal: 1,5 uur
Vanaf: Op aanvraag

Programma opzet:

Het onderstaande voorbeeldprogramma voor de beachvolleybal clinic is opgesteld op basis van onze expertise en ervaringen. De starttijd en de tijdsduur is natuurlijk aan te passen naar eigen wens en ook de inhoud van de clinic wordt aan de hand van de doelstelling op maat ingevuld.

Tijd Activiteit
15:30u Ontvangst, korte uitleg en schaatshuur
15:45u Start schaats clinic
16:45u Einde schaats clinic

Locatie(s):

  • ­Jaap Eden Schaatsbaan

Kosten:

Op aanvraag

Geen Commentaar

Sorry, het reactieformulier is gesloten op dit moment.

×