Samen het water op

Spetter spieter spater samen het water in Amsterdam! Amsterdam staat bekend om zijn water en er zijn meerdere plekken rondom de stad waar verschillende watersporten beoefend kunnen worden.

 

Het watersport arrangement is een zeer geschikte activiteit voor bedrijven en groepen die tijdens het sportief bedrijfsuitje inzetten op de doelstelling samenwerking en ontspanning. De wisseling van verschillende watersporten maakt het extra leuk. Iedereen kan op één dag zeilen, roeien, suppen en windsurfen. Tijdens de watersportactiviteiten werken de deelnemers samen maar ze kunnen elkaar ook uitdagen in een onderlinge wedstrijd. Kortom voor ieder wat wils!

 

Let op: Om deel te nemen aan onze watersport arrangement hebben de deelnemers geen ervaring met surfen, zeilen of kanoën nodig. Wel is het arrangement alleen toegankelijk voor deelnemers die in het bezit zijn van een zwemdiploma A.

Tijdsduur: dagdeel of geheel dag programma
Uitbreidingen: Lunchontvangst, High Tea, diner
Minimaal: –
Kosten: op aanvraag

Programma opzet:

Het onderstaande voorbeeldprogramma voor dit arrangement is opgesteld op basis van onze expertise en ervaringen. De starttijd en de tijdsduur is natuurlijk aan te passen naar eigen wens en ook de inhoud van de clinic wordt aan de hand van de doelstelling op maat ingevuld.

Tijd Activiteit
12:00u Ontvangst met gezonde lunch en korte uitleg middag programma
13:00u Start watersport ronde 1
14:30u Start watersport ronde 2
16:00u High Tea
16:30u Start watersport ronde 3
18:00u Einde sportieve activiteiten + omkleden
18:20u Gezellige BBQ of buffet maaltijd

Locatie(s):

  • De Amstel (Berlage brug)
  • Sloterplas
  • IJburg

Kosten:

Op aanvraag

Geen Commentaar

Sorry, het reactieformulier is gesloten op dit moment.

×