Rubgy

Rugby is en tactische, energieke en zeer respectvolle teamsport. Daarom past het goed in ons aanbod en met enkele spelaanpassingen is het spel voor iedereen veilig,leuk en uitdagend.

 

In Nederland is het een relatief onbekende sport en men vindt het vaak te ruig, onbesuisd en gemeen overkomen. Tijdens de rugby clinic komen de deelnemers er achter dat dit beeld niet klopt. Tijdens de rugby clinic komen alle aspecten van deze spectaculaire sport aan bod. Van het op de juiste manier overgooien van de ovale bal tot het opzetten van een “scrum” en van het fair tackelen van een tegenstander tot het gezamelijk optillen van je medespeler tijdens een “line­out”. Onze ervaren instructeurs leren het de deelnemers allemaal!

 

Na deze intensieve clinic is de associatie met ruig en onbesuisd vergeten en hebben de deelnemers het in plaats daarvan, alleen nog maar over termen als atletisch vermogen, samenwerking, discipline en respect. Kortom, een leuke clinic als je met je collega’s of groep vrienden op zoek bent naar een unieke en bijzondere activiteit!

Minimaal: 16
Minimaal: 1,5 uur
Vanaf: Op aanvraag

Programma opzet:

Het onderstaande voorbeeldprogramma voor de beachvolleybal clinic is opgesteld op basis van onze expertise en ervaringen. De starttijd en de tijdsduur is natuurlijk aan te passen naar eigen wens en ook de inhoud van de clinic wordt aan de hand van de doelstelling op maat ingevuld.

Tijd Activiteit
10:00u Welkom + uitleg rugby clinic
10:15u Start rugby clinic
12:00u Einde rugby clinic

Locatie(s):

  • Outdoor
  • Sportpark Middenmeer
  • Amsterdamse bos
  • Flevopark
  • Sloterpark
  • Uw eigen locatie

Kosten:

Op aanvraag

Geen Commentaar

Sorry, het reactieformulier is gesloten op dit moment.

×