Roeien

Samen met collega’s lekker op het water van de Amstel in hartje Amsterdam. Roeien is een zeer geschikte activiteit voor bedrijven en groepen die tijdens het sportief bedrijfsuitje inzetten op de doelstelling samenwerking. Daarnaast is roeien ook gewoon fun en dus een zeer leuk arrangement

 

Mede door de unieke locatie, direct aan de Amstel, en de uitstekende faciliteiten en materialen is elk roei arrangement een gegarandeerd succes. Naast roeien is het ook mogelijk om andere watersporten of bijvoorbeeld ‘yoga aan de waterkant’ te organiseren. Of te wel alles is mogelijk.

 

 

Hieronder volgt een korte omschrijving wat de deelnemers kunnen verwachten tijdens de roeiactiviteit:

 

Tijdens de roeiclinic ontvangen alle deelnemers een korte instructie in de speciaal daarvoor ontworpen indoor roeibak. Nadat alle deelnemers bekend zijn met het materiaal, de roeitechniek en de veiligheid gaan ze onder leiding van professionele instructeurs de Amstel op. Tijdens de roeiclinic maken de deelnemers een mooie tocht op de Amstel en eventueel door de Amsterdamse grachten. De roeiclinic kan worden afgesloten met een competitieve onderlinge wedstrijd. Wint kracht het van samenwerken?

 

Let op: Om deel te nemen aan onze roeiclinic hebben de deelnemers geen roei ervaring nodig. Er wordt namelijk geroeid in stabiele houten vierpersoonsboten.

Tijdsduur: dagdeel of geheel dag programma
Uitbreidingen: lunch ontvangst, borrel, diner
Minimaal: –
Kosten: op aanvraag

Programma opzet:

Het onderstaande voorbeeldprogramma voor dit arrangement is opgesteld op basis van onze expertise en ervaringen. De starttijd en de tijdsduur is natuurlijk aan te passen naar eigen wens en ook de inhoud van de clinic wordt aan de hand van de doelstelling op maat ingevuld.

Tijd Activiteit
12:30u Ontvangst met gezonde lunch en korte uitleg middag programma
13:30u Start Roeiclinic
16:00u Borrel + direct terugkijken van gemaakte foto’s en filmpjes
17:00u Gezellige BBQ of buffet maatlijd langs de Amstel

Locatie(s):

  • De Amstel (Berlage brug)

Kosten:

Op aanvraag

Geen Commentaar

Sorry, het reactieformulier is gesloten op dit moment.

×