Jeu de Boules

Samen ontdekken de deelnemers dat jeu de boules meer is dan alleen maar het weggooien van een balletje. Voor de jeu de boules clinic is geen basisconditie vereist, dus is het een zeer toegankelijke clinic voor iedere groep.

 

Tijdens onze jeu de boules clinic leren de deelnemers de oeroude regels van dit Franse spel en ontdekken ze hoe leuk het officiële spel eigenlijk is. Nadat de deelnemers in verschillende spelvormen de juiste precisie en techniek hebben gevonden, barst er een sportieve strijd los tijdens een jeu de boules toernooi. Wie o wie mag zich laten kronen tot jeu de boules kampioen van het gezelschap?

 

Onze jeu de boules clinic kan in overleg op verschillende plaatsen in Amsterdam worden georganiseerd, maar de meest unieke locatie is ongetwijfeld het Museumplein.

Minimaal: 8
Minimaal: 1,5 uur
Vanaf: Op aanvraag

Programma opzet:

Het onderstaande voorbeeldprogramma voor de beachvolleybal clinic is opgesteld op basis van onze expertise en ervaringen. De starttijd en de tijdsduur is natuurlijk aan te passen naar eigen wens en ook de inhoud van de clinic wordt aan de hand van de doelstelling op maat ingevuld.

Tijd Activiteit
12.00u Welkom + Korte uitleg jeu de boules clinic
12:10u Start jeu de boules clinic
13:30u Einde jeu de boules clinic

Locatie(s):

  • ­Museumplein,
  • Amsterdamse bos
  • Uw eigen locatie

Kosten:

Op aanvraag

Geen Commentaar

Sorry, het reactieformulier is gesloten op dit moment.

×