Frisbee

Frisbee, iedereen heeft het wel eens gedaan op vakantie of in het park maar frisbee is meer! Tijdens de frisbee clinic ontdekken de deelnemers dat frisbee een dynamische en leuke (team)sport is waarbij samenwerking, plezier, en fairplay belangrijke ingrediënten zijn.

 

Tijdens de clinic krijgen de deelnemers verschillende werptechnieken aangeleerd die vervolgens toegepast kunnen worden tijdens een aantal uitdagen oefenvormen. Wanneer de deelnemers al spelenderwijs, alle basisvaardigheden onder de knie hebben wordt er afgesloten met een officiële ultimate frisbee wedstrijd. Onze ultimate frisbee clinic kan in overleg op verschillende plaatsen in Amsterdam worden georganiseerd. Bovendien kan de inhoud van het programma aan de hand van de wensen worden aangepast van fysiek laagdrempelig tot fysiek zeer uitdagend.

Minimaal: 16
Minimaal: 1,5 uur
Vanaf: Op aanvraag

Programma opzet:

Het onderstaande voorbeeldprogramma voor de beachvolleybal clinic is opgesteld op basis van onze expertise en ervaringen. De starttijd en de tijdsduur is natuurlijk aan te passen naar eigen wens en ook de inhoud van de clinic wordt aan de hand van de doelstelling op maat ingevuld.

Tijd Activiteit
15:00u Welkom + korte uitleg frisbee clinic
15:05u Start frisbee clinic
16:30u Einde frisbee clinic

Locatie(s):

  • Sportpark Middenmeer
  • Amsterdamse Bos
  • Uw eigen locatie

Kosten:

Op aanvraag

Geen Commentaar

Sorry, het reactieformulier is gesloten op dit moment.

×