Bootcamp

Onze Bootcamp clinic bestaat uit hardloop­, interval­ en fitnessoefeningen in de buitenlucht. Tijdens de Bootcamp clinic krijgen de deelnemers inzicht in hun eigen conditie, kracht, snelheid, souplesse en explosiviteit. Dit doen ze niet in een benauwde fitnesszaal maar in de frisse buitenlucht.

 

De Bootcamp clinic begint met dynamische rekoefeningen en hardlopen als opwarming. Tijdens de training wordt veel gebruik gemaakt van oefeningen met het eigen lichaamsgewicht, natuurlijk trainingsmaterialen (boomtakken) en gemakkelijk te vervoeren fitnessmaterialen (kettlebells). De instructeur geeft korte, inspannende opdrachten die gemakkelijk uit te voeren zijn. De Bootcamp clinic is een ideale activiteit om samen met een groep familie, vrienden en collega’s te doen en helemaal ‘tot­het­gaatje’ te gaan.

 

Let Op: Onze bootcamp clinic kan op elk fysiek niveau worden aangeboden, maar een redelijke basisconditie en een gezond portie doorzettingsvermogen bij de deelnemers wordt wel aangeraden.

Minimaal: 12
Minimaal: 1,5 uur
Vanaf: Op aanvraag

Programma opzet:

Het onderstaande voorbeeldprogramma voor de beachvolleybal clinic is opgesteld op basis van onze expertise en ervaringen. De starttijd en de tijdsduur is natuurlijk aan te passen naar eigen wens en ook de inhoud van de clinic wordt aan de hand van de doelstelling op maat ingevuld.

Tijd Activiteit
16:30u Ontvangst en instructie van de Bootcamp clinic
16:45u Start Bootcamp clinic
18:00u Einde Bootcamp clinic

Locatie(s):

  • ­Sportpark Middenmeer
  • Amsterdamse Bos
  • Uw eigen locatie

Kosten:

Op aanvraag

Geen Commentaar

Sorry, het reactieformulier is gesloten op dit moment.

×