Beach Softball

Beach honkbal / softbal is een attractieve en zeer toegankelijke sport. Tijdens de beach honkbal / softbal clinic ontdekken de deelnemers dat deze sport ook leuk op het strand gespeeld kan worden. Door het gebruik de originele materialen en een flinke dosis strandplezier is dit een leuke en bijzondere clinic voor iedere deelnemer.

 

Tijdens de beach honkbal / softbal clinic verzorgen wij een opbouw naar het spel waardoor iedereen mee kan doen. Het oefenen van het vangen en slaan van de bal, en enkele hit en run spellen leiden ertoe dat iedere deelnemer uiteindelijk kan deelnemen aan het eindspel. Elke deelnemer heeft tijdens het eindspel zijn eigen taak. Tijdens de slagbeurten gaan jullie samen voor het scoren van punten door zo veel mogelijk mede spelers binnen te halen op het thuishonk.

Minimaal: 12
Minimaal: 1,5 uur
Vanaf: Op aanvraag

Programma opzet:

Het onderstaande voorbeeldprogramma voor de beachvolleybal clinic is opgesteld op basis van onze expertise en ervaringen. De starttijd en de tijdsduur is natuurlijk aan te passen naar eigen wens en ook de inhoud van de clinic wordt aan de hand van de doelstelling op maat ingevuld.

Tijd Activiteit
13:30u Welkom + uitleg honkbal / softbal clinic
13.45u Start honkbal / softbal clinic
15:00u Einde honkbal / softbal clinic

Locatie(s):

  • ­Sportpark Middenmeer
  • Science Park (Amsterdam­Oost)
  • Op het strand
  • Uw eigen locatie

Kosten:

Op aanvraag

Geen Commentaar

Sorry, het reactieformulier is gesloten op dit moment.

×