Teambuilding

Wie neemt het voortouw, wie volgt er en wie zoekt de samenwerking op. Alle onderdelen uitons teambuildingsarrangement staan in dienst van de gekozen doelstelling(en). Of de deelnemers nu met elkaar door het spinnenweb moeten kruipen, een vlot moeten bouwen, de tangram puzzels moeten oplossen of met blinddoek op een groepsopdracht moeten uitvoeren.

 

De teambuildingsactiviteiten zijn altijd goed om groepsprocessen in kaart te brengen. Of de deelnemers nu met elkaar door het spinnenweb moeten kruipen, een vlot moeten bouwen, de tangram puzzels moeten oplossen of met blinddoek op een groepsopdracht moeten uitvoeren alles draait om samenwerken.

 

Een belangrijk onderdeel van een geslaagde teambuildingsactiviteit is de begeleiding. onze instructeurs geven de deelnemers de ruimte om tijdens de activiteiten out­of­the­box te denken maar geven tevens structuur om binnen bepaalde kaders te blijven. Ze doen er alles aan om de individuen goed tot hun recht te laten komen tijdens de groepsactiviteiten.

 

Sportmomentje heeft ervaring met verschillende locaties in en rondom Amsterdam die zeer geschikt zijn voor onze teambuildingsactiviteiten. één voor allen en allen voor één!

Tijdsduur: dagdeel of geheel dag programma
Uitbreidingen: koffie/thee ontvangst, lunch, borrel, diner
Minimaal: 20
Kosten: op aanvraag

Programma opzet:

Het onderstaande voorbeeldprogramma voor dit arrangement is opgesteld op basis van onze expertise en ervaringen. De starttijd en de tijdsduur is natuurlijk aan te passen naar eigen wens en ook de inhoud van de clinic wordt aan de hand van de doelstelling op maat ingevuld.

Tijd Activiteit
12:30u Koffie en thee ontvangst en korte uitleg middag programma
13:00u Eerste teambuildingsactiviteit
13:45u Tweede teambuildingsactiviteit
14:30u Koffie/thee
15:00u Derde teambuildingsactiviteit
15:45u Afronden teambuildingsactiviteiten + (alcoholvrije) borrel + healty snack en bites
16:30u Einde teambuildingsarrangement

Locatie(s):

  • Sportcentrum Universum
  • Uw eigen locatie

Kosten:

Op aanvraag

Geen Commentaar

Sorry, het reactieformulier is gesloten op dit moment.

×