Back to school

Rennen, springen, afgooien en tikken. Wij nemen de deelnemers mee terug naar die leuke tijd van de gymlessen op de basis- of middelbare school. Een onvergetelijk arrangement vol plezier en nostalgie. Succes gegarandeerd!

 

“Back to school”, dat betekent niet dat je weer je schooltas uit het stof moet halen of uren huiswerk moet gaan maken. “Back to school” betekent dat alle leuke onderdelen van de gymlessen samenkomen. Van apenkooi tot treftbal en van knotshockey tot tikspelen. Het “Back to school” arrangement is geschikt om groepen (vrienden, familie en/of collega’s) op een ontspannen manier samen te laten bewegen..

 

Om dit arrangement tot een succes te maken is het belangrijk dat wij de juiste sportmaterialen tot onze beschikking hebben. We bieden deze “back to school” ervaring daarom aan op speciaal door ons geselecteerde locaties De sport &spel activiteiten kunnen in overleg samengesteld worden zodat er voor elke groep een passend arrangement ontstaat.

Tijdsduur: dagdeel of geheel dag programma
Uitbreidingen: koffie/thee ontvangst, lunch, borrel, diner
Minimaal: 20
Kosten: op aanvraag

Programma opzet:

Het onderstaande voorbeeldprogramma voor dit arrangement is opgesteld op basis van onze expertise en ervaringen. De starttijd en de tijdsduur is natuurlijk aan te passen naar eigen wens en ook de inhoud van de clinic wordt aan de hand van de doelstelling op maat ingevuld.

Tijd Activiteit
12:30u Koffie en thee ontvangst en korte uitleg middag programma
13:00u Apenkooi
14:00u Back to School spellen
15:00u Einde sportieve activiteiten + omkleden
15:30u (Alcoholvrije) borrel + healty snack en bites
16:30u Einde Back­to­School arrangement

Locatie(s):

  • Sportcentrum Universum
  • Uw eigen locatie

Kosten:

Op aanvraag

Geen Commentaar

Sorry, het reactieformulier is gesloten op dit moment.

×