Spinning

Samen met je collega’s of vrienden afzien op een spinningfiets. Dit klinkt niet direct heel erg leuk maar op de beats van aanstekelijke muziek en onder leiding van een opzwepende instructeur wordt het opeens een uitdagende en grensverleggende teamactiviteit.

 

Afhankelijk van de doelstelling van de groep wordt de spinning clinic voorzien van inhoud. Hierbij is het uitgangspunt dat bij spinnen iedereen zijn eigen niveau kan bepalen. Of te wel de spinning clinic is voor iedereen toegankelijk.

 

Daarnaast is het ook mogelijk om de activiteit spinnen op alternatieve wijze in te voegen tijdens een vergadering of presentatieronde. Al fietsend luisteren naar de presentaties of al fietsend aanhoren waar de directeur heen wil met het bedrijf. Bij ons is sportief gezien alles mogelijk.

Minimaal: 8
Minimaal: 1,5 uur
Vanaf: Op aanvraag

Programma opzet:

Het onderstaande voorbeeldprogramma voor de beachvolleybal clinic is opgesteld op basis van onze expertise en ervaringen. De starttijd en de tijdsduur is natuurlijk aan te passen naar eigen wens en ook de inhoud van de clinic wordt aan de hand van de doelstelling op maat ingevuld.

Tijd Activiteit
09:30u Ontvangst en korte uitleg spinning clinic
09:35u Start spinning clinic
11:00u Einde spinning clinic

Locatie(s):

  • ­Sportcentrum Universum
  • Uw eigen locatie

Kosten:

Op aanvraag

Geen Commentaar

Sorry, het reactieformulier is gesloten op dit moment.

×