Skeeleren

Onze skeeler clinic is geheel in te richten naar de wensen van de groep. Tijdens elke clinic worden een aantal standaard (veiligheids) onderdelen behandeld zoals: remmen, bochten maken, vallen en opstaan en balans oefeningen. daarnaast is de clinic uit te breiden met onderdelen als Tricks en trucks, hockey op skates, of gewoon een mooie tocht in de omgeving.

 

De stadsparken in Amsterdam en omstreken lenen zich perfect voor een skeeler clinic waarbij lekker sporten gecombineerd kan worden met de buitenlucht en een mooie omgeving. Voor de veiligheid krijgen alle deelnemer tijdens de clinic een helm op en dragen ze verplicht pols­, elleboog­, en kniebeschermers. Aan de veilig kan het dus niet liggen of te wel: Deze clinic loopt altijd op rolletjes.

Minimaal: 16
Minimaal: 1,5 uur
Vanaf: Op aanvraag

Programma opzet:

Het onderstaande voorbeeldprogramma voor de beachvolleybal clinic is opgesteld op basis van onze expertise en ervaringen. De starttijd en de tijdsduur is natuurlijk aan te passen naar eigen wens en ook de inhoud van de clinic wordt aan de hand van de doelstelling op maat ingevuld.

Tijd Activiteit
12:30u Ontvangst en korte uitleg skeeler clinic
12:35u Start skeeler clinic
14:00u Einde skeeler clinic

Locatie(s):

  • Sportpark Middenmeer
  • Amsterdam bos
  • Sloterpark
  • Uw eigen locatie

Kosten:

Op aanvraag

Geen Commentaar

Sorry, het reactieformulier is gesloten op dit moment.

×