Lacrosse

Lacrosse is een unieke sport en bevat de beste elementen van veld­ en ijshockey, voetbal, basketbal en American football. Lacrosse is een spectaculair spel om met collega’s of vrienden te spelen en het omgaan met de lacrosse­stick is voor vele een hele nieuwe ervaring.

 

Tijdens onze lacrosse clinic wordt allereerst aandacht besteed aan het vangen en gooien van de bal met de lacrosse stick. Als de basis is gelegd, wordt er meer aandacht besteed aan specifieke technieken zoals het oppakken van de bal (de scoop) en verschillende manieren om de bal tijdens het spel in je stick (cradle) te houden. Tegen het eind van de clinic, krijgen de deelnemers natuurlijk alle gelegenheid om de geleerde vaardigheden in de praktijk te brengen en elkaar tijdens een sportieve wedstrijd met de lacrosse­stick af te troeven.

Minimaal: 16
Minimaal: 1,5 uur
Vanaf: Op aanvraag

Programma opzet:

Het onderstaande voorbeeldprogramma voor de beachvolleybal clinic is opgesteld op basis van onze expertise en ervaringen. De starttijd en de tijdsduur is natuurlijk aan te passen naar eigen wens en ook de inhoud van de clinic wordt aan de hand van de doelstelling op maat ingevuld.

Tijd Activiteit
10:00u Welkom + korte instructie lacrosse
10:15u Start lacrosse clinic
11:30u Einde lacrosse clinic

Locatie(s):

  • Indoor & Outdoor
  • Sportpark Middenmeer
  • Amsterdamse bos
  • Flevopark
  • Sloterplas
  • Uw eigen locatie

Kosten:

Op aanvraag

Geen Commentaar

Sorry, het reactieformulier is gesloten op dit moment.

×