Ijshockey

IJshockey is een van onze spectaculairste clinics. In een officieel ijshockeypak betreden de deelnemers de ijsarena. Deze clinic staat garant voor actie, zweet en is al met al een unieke belevenis. Onderleiding van oud ijshockey bondscoach Ron Berteling ervaren de deelnemers hoe het is om een echte ijshockeyer te zijn. Blijven staan is op zichzelf al een uitdaging tijdens deze clinic maar de gekozen oefeningen en het afsluitende wedstrijdje maken de clinic compleet.

 

Let op: Deze clinic is fysiek zwaar en daardoor alleen toegankelijk voor deelnemers met een goede basisconditie.

 

Naast de bovenstaande clinic hebben we ook een ijshockey light variant. Geen volledig pak maar natuurlijk met Stick, puck,helm en kniebescherming. Vaste onderdelen van deze clinic zijn: remmen, bochten maken en schieten. Natuurlijk mag een onderling wedstrijdje niet ontbreken. Onze ijshockey clinic light is dan ook een prima alternatief als u een gevarieerde groep heeft.

Minimaal: 12
Minimaal: 2 uur
Vanaf: Op aanvraag

Programma opzet:

Het onderstaande voorbeeldprogramma voor de beachvolleybal clinic is opgesteld op basis van onze expertise en ervaringen. De starttijd en de tijdsduur is natuurlijk aan te passen naar eigen wens en ook de inhoud van de clinic wordt aan de hand van de doelstelling op maat ingevuld.

Tijd Activiteit
13:00u Start ijshockeyclinic
15:00u Einde ijshockeyclinic

Locatie(s):

  • ­­ Jaap Eden Schaatbaan

Kosten:

Op aanvraag

Geen Commentaar

Sorry, het reactieformulier is gesloten op dit moment.

×