Honkbal / Softbal

Honkbal / softbal is een attractieve en zeer toegankelijk sport. Tijdens de honkbal / softbal clinic ontdekken de deelnemers hoe leuk het echte spel is. Met behulp van de originele materialen maken de deelnemers kennis met de alle facetten van het spel.

 

Honkbal / softbal is een van de meest gespeelde sporten ter wereld en vooral in Amerika zeer populair. Kinderen leren daar van jongs af aan hoe dit spel gespeeld moet worden. In Nederland komen we vaak niet verder dan een potje slagbal. Bij Sportmomentje vragen we ons af waarom dit het geval is. Het spelletje is zo leuk!

 

Na de clinic weten de deelnemers in elk geval hoe het is om te werpen vanaf de werpheuvel, (homeruns) te slaan vanaf de thuisplaat en medespelers uit te branden vanuit een veldpositie. Natuurlijk wordt dit alles afgesloten met een onderlinge wedstrijd en zal iedereen “gebrand” zijn om te winnen.

Minimaal: 16
Minimaal: 1,5 uur
Vanaf: Op aanvraag

Programma opzet:

Het onderstaande voorbeeldprogramma voor de beachvolleybal clinic is opgesteld op basis van onze expertise en ervaringen. De starttijd en de tijdsduur is natuurlijk aan te passen naar eigen wens en ook de inhoud van de clinic wordt aan de hand van de doelstelling op maat ingevuld.

Tijd Activiteit
18:30u Welkom + uitleg honkbal / softbal clinic
18:45u Start honkbal / softbal clinic
20:00u Einde honkbal/ softbal clinic

Locatie(s):

  • ­Sportpark Middenmeer
  • Amsterdamse bos
  • Flevopark
  • Sloterpas
  • Uw eigen locatie

Kosten:

Op aanvraag

Geen Commentaar

Sorry, het reactieformulier is gesloten op dit moment.

×