Boksen

Het is waarschijnlijk niet de eerste activiteit waar je aan denkt voor een sportieve groepsactiviteit maar boksen is bij uitstek een echte teambuildingsactiviteit. Termen als doorzettingsvermogen, tactisch inzicht en anticiperen staan zowel bij boksen als bij veel teamprocessen centraal. Ga voor een spectaculaire clinic, kies onze boks clinic!

 

Al onze boks clinics worden verzorgd door Stef van Gelderen. Stef is oud prof boxer en in vervlogen tijden Nederlands kampioen kickboksen geweest. Stef weet als geen ander boksen voor een breed publiek aantrekkelijk te maken met uitdagende, veilige en ‘out of de boks’ oefeningen. Daarnaast beschikken we tijdens de clinic ook over een echte boksring waardoor de clinic bij voorbaat al een groot succes is.

Minimaal: 8
Minimaal: 1 uur
Vanaf: Op aanvraag

Programma opzet:

Het onderstaande voorbeeldprogramma voor de beachvolleybal clinic is opgesteld op basis van onze expertise en ervaringen. De starttijd en de tijdsduur is natuurlijk aan te passen naar eigen wens en ook de inhoud van de clinic wordt aan de hand van de doelstelling op maat ingevuld.

Tijd Activiteit
15:00u Ontvangst, korte uitleg boks clinic
15:05u Start boks clinic
16:00u Einde boks clinic

Locatie(s):

  • ­Sportcentrum Universum (Amsterdam­Oost)

Kosten:

Op aanvraag

Geen Commentaar

Sorry, het reactieformulier is gesloten op dit moment.

×