(Speed) Badminton

Speed badminton is een nieuwe flitsende racketsport. Speed badminton kan gespeeld worden op verschillende ondergronden zoals de gymvloer, (kunst)gras, zand en asfalt. Onze Speed badminton clinic is dan ook vernieuwend en uitdagend.

 

Speed badminton is een combinatie tussen badminton, tennis en squash. De shuttle (de ‘speeder”) is sneller en net als bij badminton, moet de shuttle direct uit de lucht worden geslagen. De rackets lijken op een squashracket, maar zijn net iets lichter. Daarnaast lijken de afmetingen van het veld op die van een tennisbaan. Een speed badminton clinic kan, in overleg met u, dan ook op verschillende locaties worden aangeboden. Natuurlijk kan er ook gekozen worden voor een ‘normale badminton clinic’.

Minimaal: 8
Minimaal: 1,5 uur
Vanaf: Op aanvraag

Programma opzet:

Het onderstaande voorbeeldprogramma voor de beachvolleybal clinic is opgesteld op basis van onze expertise en ervaringen. De starttijd en de tijdsduur is natuurlijk aan te passen naar eigen wens en ook de inhoud van de clinic wordt aan de hand van de doelstelling op maat ingevuld.

Tijd Activiteit
12:00u Welkom + Korte uitleg (speed) badminton clinic
12:10u Start (speed) badminton clinic
13:30u Einde (speed) badminton clinic

Locatie(s):

  • Sportpark Middenmeer
  • Science Park (Amsterdam­Oost)
  • Uw eigen locatie

Kosten:

Op aanvraag

Geen Commentaar

Sorry, het reactieformulier is gesloten op dit moment.

×