Wendag brugklassers

Sport als middel om de nieuwkomers op de school snel echt te leren kennen. Door deorganisatie van de sportdag in handen van ons te leggen hebben de mentoren de volledige vrijheid om te observeren en te leren.

 

Daarnaast hoeven de gym docenten niet vrij geroosterd te worden waardoor er weer andere lessen uitvallen. De opzet van de dag is een combinatie van fun sporten en groepsactiviteiten. Met name de groepsactiviteiten zorgen ervoor dat de mentoren tijdens een goede observatie gelijk door krijgen hoe de leerlingen echt in elkaar steekt en in de groep ligt. Het heeft de voorkeur om deze dag buiten te organiseren. Het is voor Sportmomentje mogelijk om naar een door jullie gekozen locatie te komen.

Programma opzet:

Het onderstaande voorbeeldprogramma voor dit arrangement is opgesteld op basis van onze expertise en ervaringen. De starttijd en de tijdsduur is natuurlijk aan te passen naar eigen wens en ook de inhoud van de clinic wordt aan de hand van de doelstelling op maat ingevuld.

Tijd Activiteit
08:15u Aankomst leerlingen op sportveld
08:30u Start met centrale uitleg + warming­up
08:50u Start met 1e 2e en 3e ronde activiteiten.
11:30u Lunch
12.15u Start met 4e 5e en 6e ronde activiteiten.
15.15u Einde activiteiten
15.20u Afronding + vertrek leerlingen

Locatie(s):

  • ­Verschillende sportparken in Amsterdam
  • Uw eigen locatie

Kosten:

Op aanvraag

Heb je vragen over ons Wendag programma neem dan vrijblijvend contact met ons op of stel je vraag bij de offerte aanvraag.

Geen Commentaar

Sorry, het reactieformulier is gesloten op dit moment.

×