Activiteit:

Vlotbouwen

Een eeuwenoude activiteit die de echte oermens in je naar boven moet halen èn tegenwoordig een ontzettend leuke teambuildingsactiviteit! 2 (of meerdere) teams, exact hetzelfde materiaal, wie komt er als eerste aan de overkant van het water zonder nat te worden?! Elk team krijgt eenzelfde frame/houten balken, 4 tonnen en touwen ter beschikking en moet hier zo snel mogelijk een vlot van bouwen waarop ze met zijn allen te water kunnen!

 

Om het leiderschap en het onderlinge vertrouwen te stimuleren in deze teambuilding activiteit kunnen wij de restrictie opleggen dat er slechts 1 teamlid mag praten. Deze vlottenbouw race is uit te breiden met een denkpuzzel. Van deze puzzel moeten de stukken op het water worden opgehaald en één voor één naar de kant worden gebracht. Een ultieme teambuilding activiteit dus, waarbij kracht, samenwerking en denkvermogen bepalen welk team er met de overwinning vandoor gaat. 

Kledingvoorschriften:

Outdoor: Gemakkelijk zittende (sportieve) kleding (warm genoeg voor het weertype) en dichte schoenen die nat en vies mogen worden. Droge set kleding en handdoek meenemen.

Tijdens deze wateractiviteit is het dragen van een zwemvest verplicht.

Mogelijke locaties:Indoor:

Outdoor:


Intensiteit:

Deze activiteit is te boeken binnen een arrangement:

Kosten:

Vanaf €23,00 p.p.

Op basis van 90 minuten,
excl. locatie en optionele catering
Teambuilding Arrangement

Kosten:

Vanaf €19,75 p.p.

Op basis van 90 minuten,
excl. locatie en optionele catering
Outdoor & Watersport Arrangement

Wil je een arrangement boeken?

Vul het boekingsformulier hieronder in om een voorstel op maat te ontvangen.

×