Activiteit:

Openwaterzwemmen

Wat is er nou lekkerder dan zwemmen, nou…. openwaterzwemmen! Geniet tijdens het zwemmen van de omgeving en natuur die langzaam aan je voorbij glijd terwijl je geruisloos door het water snijd. Steeds meer mensen hebben deze sport uitgevonden want de populariteit is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Of je nou een ervaren zwemmer/ triatleet bent of niet, iedereen kan grootse prestaties leveren. Onze doelstelling is dan ook het beste uit jezelf halen en nieuwe dingen te leren (zoals survivalzwemmen). Bij aanvang van de clinic worden alle deelnemers van de juiste materialen voorzien en gedurende de clinic ontvangt iedereen op zijn/haar eigen niveau opbouwende feedback.

Naast open water zwemmen bieden we in de winterperiode ook een ijszwemclinic aan, waarbij als extra factor de kou om de hoek komt kijken. Hoe ga je mentaal en fysiek om met de kou?! Tijdens de clinic ijszwemmen bieden we je bepaalde handvaten en ontvang je tips waardoor je beter om leert gaan met de kou en het veilig is om te zwemmen. Doorsta de kou en verleg je grenzen in het water. Je wordt er niet alleen fysiek fitter van maar mentaal ga je er ook op vooruit!

 

Kledingvoorschriften:

Outdoor: Sport-/zwemkleding (warm genoeg voor het weertype) en sportschoenen die nat mogen worden. Droge set kleren en handdoek meenemen.

Mogelijke locaties:Indoor:

Outdoor:


Intensiteit:

Deze activiteit is te boeken als losse clinic:

Kosten:

Kosten beschikbaar op aanvraag.

Op basis van 90 minuten,
excl. locatie en optionele catering
Sportclinic

Wil je een arrangement boeken?

Vul het boekingsformulier hieronder in om een voorstel op maat te ontvangen.

×