Activiteit:

Bijlwerpen

Wie wil er wil er nou niet een keer lekker kunnen smijten met bijlen?! Tijdens de clinic bijlwerpen wordt je op je wenken bediend en leer je stap voor stap hoe je ervoor zorgt dat de bijl uiteindelijk middenin de roos beland. Tijdens de clinic zal je erachter komen dat het nog moeilijker is dan verwacht.

 

Om de geworpen bijl met de kop in de houten target te planten is knap lastig, laat staan dat je de bijl zelfs in de roos weet te landen. Er zit een hele techniek achter het bijlwerpen, die uiteraard door de instructeur zal worden gedemonstreerd. Zo kan er gekozen worden voor de “dart techniek”, de “speerwerp techniek” en de “twee handen techniek”.

 

Deze activiteit bevat eerst een clinic gedeelte waarin de technieken uitgeprobeerd worden en iedereen zijn/haar persoonlijke werptechniek kan ontwikkelen. Hierna wordt er overgegaan tot het wedstrijd gedeelte van de activiteit, waarbij men het (in teams) tegen elkaar opneemt. Gaan jullie de strijd aan of leggen jullie het bijltje erbij neer?

Kledingvoorschriften:

Outdoor: Gemakkelijk zittende (sportieve) kleding (warm genoeg voor het weertype) en dichte schoenen die vies mogen worden.

Mogelijke locaties:Indoor:

Outdoor:


Intensiteit:

Deze activiteit is te boeken binnen een arrangement:

Kosten:

Vanaf €19,75 p.p.

Op basis van 90 minuten,
excl. locatie en optionele catering
Teambuilding Arrangement

Wil je een arrangement boeken?

Vul het boekingsformulier hieronder in om een voorstel op maat te ontvangen.

×