Voortraject

Een pakkende en ludieke aankondiging van uw sportieve evenement? Sportmomentje helpt u met deze eerste en belangrijke stap naar een geslaagde dag. Sportmomentje organiseert het!

Uit ervaring blijkt dat met name het voortraject van een sportief evenement veel tijd kost voor de organiserende persoon/personen binnen een bedrijf. Het uitnodigen van de deelnemers, het verwerken van de opgaven en het inventariseren van speciale wensen zijn allemaal taken die er naast het gewone werk nog even bijkomen. Daar komt bij dat een professioneel en goed geregeld voortraject een zeer goed begin is van uw sportieve dag.

Maar waar kan je o.a aan denken:

  • ­Het opzetten van een professioneel facebookevent voor de deelnemers
  • Het maken van een website /inschrijf omgeving waar de deelnemers zicht kunnen opgeven voor de georganiseerde sportdag
  • Het bedenken van een ludiek en leuk uitnodigingstraject waardoor de toekomstige deelnemers geprikkeld worden om deel te nemen aan de georganiseerde activiteiten.

Met alle bovenstaande voorbeelden hebben wij ervaringen opgedaan dus wij kunnen dit soort voortrajecten gemakkelijk implementeren voorafgaand aan jullie sportieve activiteit(en).

Heb je vragen over de verschillende ‘voortraject’ mogelijkheden van Sportmomentje neem dan vrijblijvend contact met ons op of stel je vraag bij de offerte aanvraag

Geen Commentaar

Sorry, het reactieformulier is gesloten op dit moment.

×