Catering

Van een “normaal” kopje koffie met appeltaart tot een uitgebreide a la carte diner, barbecueof buffet. Sportmomentje denkt, als het op catering aankomt graag met mee en maakt het vervolgens mogelijk!

Om uw bedrijfsuitje/evenement tot een compleet succes te maken, biedt Sportmomentje u ook de mogelijkheid tot catering. Uiteraard kan u helemaal zelf bepalen wat de deelnemers te eten dan wel te drinken krijgen. Dit betekent voor u dat u naar hartenlust uw caterings wensen kunt uitspreken want Sportmomentje regelt het voor u!

 

Om een idee te geven van de uitgebreide mogelijkheden wordt hieronder de catering van een dagarrangement uitgelicht:

      ­
  • ‘s ochtends begint de dag met koffieontvangst met daarbij iets lekkers van de warme bakker
  • ­Tussen de middag kan er worden aangeschoven voor een uitgebreid lunchbuffet met allerlei heerlijke luxe belegde broodjes en fruit
  • ­Tijdens de middag activiteit kunnen de deelnemers genieten van een heerlijke, gezonde sheakebreak
  • ­Na de sport activiteiten kan er worden nagepraat onder het genot van een (alcoholisch) drankje en een (gezonde) borrelhapje
  • De dag wordt afgesloten met een diner in buffetvorm a la carte of bbq

 

Bovenstaande cateringvoorbeelden zijn beschreven als onderdeel van een dagarrangement maar zijn natuurlijk ook afzonderlijk te boeken en te combineren. Bekijk bijvoorbeeld ons actieve bbq arrangement.

 

Heb je vragen over de verschillende ‘catering’ mogelijkheden van Sportmomentje neem dan vrijblijvend contact met ons op of stel je vraag bij de offerte aanvraag.

Geen Commentaar

Sorry, het reactieformulier is gesloten op dit moment.

×